top of page

Milyen legyen a burkolat színe?

A burkolat színének és mintázatának megválasztása elméletben könnyűnek tűnhet, de mit kell figyelembe venned, ha laminált padlót telepítesz otthonodba?


Vajon a keményfa padlónak örökké szép marad a színe?

Sajnos az ablakokon át beszűrődő fény kifakítja a szabadon lévő területeket, a parketta pedig könnyen átveszi a speciális ápolószerek árnyalatát. A méregdrága parketta pár év alatt lehangoló látványt nyújthat és további költséges karbantartást igényel, ám olyan már sosem lesz, mint újkorában.

Ezzel szemben ARTEO vízálló laminált padlóburkolattal egy sor örökre szóló előnyhöz juthatsz, emellett rengeteg karbantartási költséget is megspórolhatsz. Az ARTEO laminált padlók 3D struktúrájuknak köszönhetően megszólalásig hasonlítanak a valódi fára, felületüket speciális réteggel vonják be, ami megakadályozza a szín kifakulását.


Hogyan válassz laminált padlószínt otthonodba?

A legfontosabb, amire ügyelnünk kell a választáskor, hogy burkolatunk passzoljon a lakás többi bútorához. Ha meglévő bútoraid és lakberendezési tárgyaid sötét tónusúak, akkor egy sötétebb színű laminált padlóval a helyiségek kisebbnek tűnhetnek. A világos árnyalatú padlók világos és könnyed stílusú bútorokkal modern kortárs hangulatot kölcsönöznek a szobáknak. A sötétebb árnyalatok az antik és klasszikus stílusirányzatot erősítik.

Kérj padlómintát és győződj meg a valódi színárnyalatról!

A laminált padló előállításának technológiája lehetővé teszi a színek és mintázatok sokszínűségét. Nehéz a választás? Most otthonodban is megtekintheted a kiválasztott színeket.

Válassz Arteo termékeink közül 5 mintát és mi házhoz visszük őket!

A minták segítenek ellenőrizni, hogyan passzol egy-egy szín a bútorok, a falak és a textíliák színéhez, nappali vagy akár mesterséges fényben.

Helyezz le egy-egy padlómintát, menj ki a szobából, majd térj vissza és figyeld az érzéseidet!


Tartósság és a szín

Ha laminált padlót szeretnél lerakni otthonodba, az anyag tartósságának és színének kapcsolatával nem kell foglalkoznod. A keményfa parkettáknál szokott előfordulni, hogy bizonyos típusaik kevésbé tartósak, ezért gyorsabban fakulnak, kopnak vagy akár törnek.

Az ARTEO laminált padlók vastagságuknak és speciális bevonatuknak köszönhetően nem fakulnak és nem kopnak. Bármilyen terhelést kibírnak, így a színek és a dekorok tekintetében nem kell kompromisszumot kötnöd a tartóssággal.

Ha tehát laminált padlót szeretnél telepíteni, a legjobb szín kiválasztása előtt mindig mérlegeld otthonod berendezését és lehetséges jövőbeli elképzeléseidet!

25 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page