top of page

A 2023-as év színe - viva magenta


A Pantone Color Institute kijelentése szerint a 2023-as év színének megkoronázott Viva Magenta egy bátor, élettel teli árnyalat, amely a dinamizmust és az emberi erőt ünnepli.


Ez a merész és energikus szín tökéletesen illeszkedik a modern otthonok és munkahelyek tervezési filozófiájához, hozzájárulva egy merész és inspiráló környezet megteremtéséhez.


A szín jelentősége és alkalmazása


E szín mély, gazdag árnyalata a természeti erő és az emberi szellem ötvözetét képviseli.


Ez az árnyalat tökéletes választás azok számára, akik szeretnének egy kis bátorságot és energiát vinni otthonukba vagy munkahelyükre.


A padlóburkolatok világában a magenta alkalmazása új dimenziókat nyit meg, lehetőséget teremtve arra, hogy a tér minden elemével harmonikus összhangot alkossunk.


Hogyan illeszkedik a Viva Magenta a padlóburkolatokhoz?


Bár elsőre nem tűnhet a legnyilvánvalóbb választásnak padlóburkolatok esetén, a modern anyagok és technológiák lehetővé teszik, hogy ez a szín is helyet kapjon a padlók világában.


A designer szőnyegek, a dekoratív csempék vagy akár a speciális vinil padlóburkolatok segítségével a magenta dinamizmusát és energiáját vihetjük be otthonainkba.


A Viva Magenta hatása az otthonokra


Alkalmazása a padlótervezés során nem csupán egy merész design döntés; ez a szín képes feléleszteni a tér atmoszféráját, hozzáadva egy kis életörömöt és energiát a mindennapokhoz.

Ez az árnyalat különösen jól működhet mint egy hangsúlyos elem a nappaliban, előszobában vagy akár a munkahelyi környezetben, inspiráló és motiváló hatást keltve.


A 2023-as év színe többet jelent egy egyszerű trendnél; ez egy meghívás arra, hogy bátrabban és ötletesebben gondolkodjunk otthonaink és munkahelyeink tervezése során.


Mi készen állunk arra, hogy segítsük ügyfeleinket ezen az úton, bemutatva, hogyan lehet ennek a színnek az energiáját és dinamizmusát bevonni a padlóburkolatok tervezésébe.


Fedezzük fel együtt, hogyan hozhatjuk el ezt a merész és inspiráló színt otthonainkba, megteremtve egy egyedi és energikus környezetet.

19 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page