top of page

Laminált padlók és szegőlécek!

Laminált padló lerakásakor az egyik legfontosabb elem a szegőléc, amely a padló szélét takarja, és egyben dekoratív hatást is nyújt. Ha olyan padlóval dolgozunk, amelynek színe és mintája nem általánosan elterjedt, kihívásokkal találkozhatunk.


A Padló Stúdiónál PVC; MDF és HDF szegőlécek is elérhetőek. A laminált padlóinkhoz így számos különböző színű szegőléc érhető el, így mindig találhattok olyat, amely tökéletesen passzol a padló színéhez és mintájához. A legtöbb laminált padlóhoz azonos színű szegőlécet is találtok, így azok, akik a lehető legdiszkrétebb megjelenést szeretnék, biztosak lehetnek abban, hogy a padlójuk szélét takaró elem színben pontosan passzolni fog a padlóhoz.


A laminált padlókhoz ma már szinte minden színben és mintában kaphatóak a szegőlécek a Padló Stúdiónál, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő megoldást. A megfelelő szegőléc kiválasztása nem csak praktikus, hanem esztétikai szempontból is fontos, hiszen a megfelelő szegőléc segít abban, hogy a padló teljes egészében harmonikus és esztétikus legyen.


https://www.padlostudio.shop.hu/

https://www.padlostudio.shop.hu/kategoriak/szegelylecek

https://www.padlostudio.shop.hu/kategoria/vizallo-arteo

24 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page