top of page

Eladnád belvárosi ingatlanodat? Nézzük a tippeket!

Az ingatlaneladás mindig nagy szervezést igényel, ugyanis nem csak a vevőknek terhes ez az időszak, hanem eladóként is helyt kell állnunk és pontosan ismernünk kell lakásunk minden négyzetméterét.

A belvárosi lakások közelében gyakran találhatóak éttermek, szép épületek és ott vannak a hívogató városi fények is. A tökéletes környezet azonban korán sem pótolja az eladandó lakás hiányosságait, így érdemes megfontolni néhány tanácsot a piacra dobás előtt. Azonban apró modernizálások segítenek nagyobb haszonnal értékesíteni az ingatlanodat!


A konyha felfrissítése:


Gyakorlatilag azonnali értékemelést ad a csillogó gránitlapok vagy márványlapok telepítése a konyhapultokon. A konyhai frissítések egyike azoknak a változásoknak, amelyek egy ingatlant a lista élére helyeznek a vásárlók szemében.


Tiszta fürdőszoba:

Bár a konyháról mondható elsősorban, hogy a legnagyobb értéknövelő tulajdonsággal bíró helyiség, de gyakran a vásárlók a fürdőszoba állapota alapján is hoznak pozitív vagy éppen negatív döntést. Különös figyelem irányul a padlóra és a fürdőszoba burkolataira is. A törött, repedezett, divatjamúlt csempék nem fogják lázba hozni az érdeklődőket. Bár a fürdőszoba kis alapterületű helyiség, ám mégis forgalmas rész a lakásnak, ezért

megérdemel egy tartós, 100 %-ban vízálló burkolati megoldást. A CERAMIN ásványkompozit lapokat a meglévő, sérülésmentes felületekre bontás nélkül felhelyezhető, így megspórolható a kivitelezés költsége.


Padlócsere egyszerűen:

A fa vagy fahatású padlók könnyen otthonossá varázsolják a lakást. Igazi luxushatást teremt elérhető árú az ARTEO laminált lapok lerakása, mely klikkes rendszerének köszönhetően gyorsan és szakszerűen lerakható bármilyen helyiségekben.Tárolási rendszerek:

A kisebb alapterületű lakások egyik hátránya a hatékony tárolási rendszerek hiánya. A legtöbb vásárlójelölt azonnal megnézi, hogyan férne el az új helyen. A jól funkcionáló konyhaszekrény és egy frappáns fürdőszobai berendezés már fél siker, de a szobákban praktikusan elrendezett polcelemek is a kényelmes tárolás hatását keltik.


Ha padlócserében gondolkodsz, nézz körül webáruházunkban és akciós termékeink között:

https://www.padlostudio.shop.hu/kategoriak/keszletkisopres

13 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page