top of page

DIY karácsonyfa ötletek – Vidd be a természetet otthonodba

Az ünnepi előkészületek mindenkit a kreatív ötletek megvalósítására ösztönöznek. Idén nagy divat becsempészni a természetet az otthonunkba, ami nemcsak a falak színén, mintáján, hanem a dekorációban is megmutatkozhat.Egy - egy ágdarabból, raklapból, vagy akár a megmaradt laminált padló lapokból is gyönyörű karácsonyfát tudunk készíteni egy kis fantáziával.

Nincs szükségünk másra, csak az adott alapanyagra és egy-két barkácsfelszerelésre.


Mutatunk 3 DIY ötletet:


1. Néha az legegyszerűbb a legszebb megoldás


Ehhez a díszhez nincs szükség másra, csak pár levágott fa deszkára vagy keskenyebb laminált padlóra és pár szögre.


Lehet rá tenni egy melegfehér színű égősort és máris kész a dekoráció.


Ez elkészíthető akár kis méretben is, így a polcon is gyönyörű éke lehet bármely otthonnak.2. Pár fadarabból is készíthetünk egyedi fal díszítést


Különböző méretűre vágva, karácsonyfát formázva rendezzük el az ágakat. Dekoráljuk karácsonyi díszekkel, vagy akár szaloncukorral.


Mindkét oldalán összekötve a léceket, már tehetjük is felfel egy üres falfelületre és máris karácsonyi hangulatban pompázik a lakás.

3. Laminált padlóból polcos karácsonyfa


Vágjunk ki MDF lapból egy nagyobb méretű háromszöget. A laminált padlóból állítsuk össze ugyanazt a magasságot, majd szabjuk le az oldalait és ragasszuk rá az MDF lapunkra a stabil tartás érdekében.


Rögzíthetjük a falra, vagy akár lábat is készíthetünk neki.


Fúrjunk rá polcokat, és díszítsük felirattal, csillagokkal, manókkal, vagy bármivel, amivel szeretnénk.


Bármelyik ötletet is választjuk, biztosan sok örömünket fogjuk lelni a saját magunk által készített karácsonyfánkban, és büszkén újságolhatjuk vendégeinknek, hogy mi magunk készítettük.

10 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page